Vrijdag 13/09 hadden we een creatieve dag in klas 5-6! Benieuwd naar wat de leerlingen zoal uitspookten? Hieronder vindt u enkele sfeerfoto's.

In onze taalles mochten de leerlingen van het 6de hun dagboekfragment over de eerste schoolweek in het net typen op onze laptops. Ondertussen maakten de leerlingen van het 5de in diezelfde taalles 'vriendschapsboekkubussen', wat dus ook een beetje wiskunde was.

 

Naar aanleiding van ons godsdienstthema 'Een tien voor geluk' bakten we samen gelukskoekjes. Eerst maakten ze er eentje voor iemand van de klas (na het trekken van naampjes) en daarna mochten ze zelf nog iemand kiezen, al dan niet uit de klas. (Misschien was u wel iemand van die gelukkigen.)
De koekjes werden in elk geval goedgekeurd door de leerlingen zelf!

 

Tussen het bakken door was er ook nog wat tijd om samen spelletjes te spelen. Zo maakten deze meisjes bijvoorbeeld samen een wagentje, die echt kan rijden!

 

In muzische zijn we dan weer bezig met een 3D-assemblage van de voornaam van elke leerling. Vandaar dat we al dat karton nodig hadden, alvast bedankt voor het sparen! We zijn nog volop bezig met deze opdracht, maar foto's van de resultaten volgen.

Die eerste schooldag zit er alweer op! Ook vandaag werden de kinderen weer getrakteerd op springen op het springkasteel en een lekker ijsje.